avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 272 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Este incompatibila functia de consiler local cu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Este incompatibila functia de consiler local cu functia de director de scoala ?

Conform Legii 161 / 2003 nu am reusit sa gasesc clar daca este incompatibila functia de consiler local cu functia de director de scoala . Mentionez ca nu am pentru moment legea actualizata .
Astept pareri .
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 12:11, 12 Ianuarie 2011
Aproape sigur ca NU !!!! Proportie de 99% ! Voi reveni, dupa documentatrea pe care o voi face in locul dumneavoastra ! Va multumesc ! Trifan
Ultima modificare: Miercuri, 12 Ianuarie 2011
ContSters178043, utilizator
trifan gheorghe a scris:

Aproape sigur ca NU !!!!

Adica 50% da si 50% nu?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilier local vs functionar public bpsrm bpsrm un functionar public este ales consilier local....poate cere suspendarea raporturilor de serviciu pe perioada exercitarii mandatului de consilier local pentru ... (vezi toată discuția)
Incompatibilitate functionar public moclaura moclaura buna ziua, sunt functionar public de executie in judetul ialomita, candidez pt functia de primar intr-o uat din judetul braila si vreau sa stiu daca in urma ... (vezi toată discuția)
Functionar public administrator adi Catalina Cabun Catalina Cabun Buna seara, Sunt functionar public la o primarie iar primarul ma obliga sa accept postul de administrator al unei societati comerciale cu capital de stat ... (vezi toată discuția)