avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... licitatii bancare false
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

licitatii bancare false

Buna ziua,
O prietena lucreaza la o banca, nu pot da numele, pe un post in domeniu juridic, ea participand ca reprezentanta a bancii alaturi de lichidator si executorul bancar, pentru executare silita.
Acum cativa ani a fost scoasa la licitatie de catre banca o casa , proprietarul avand restante mari, a fost organizata o licitatie, la acea licitatie prietena mea si-a adus sotul sa liciteze, precum si alte cunostiinte sa liciteze mai putin decat sotul ei , prin urmare a luat casa la un pret extrem de mic. Si asa si-au achizitionat mai multe bunuri.
O noua colega de la banca a aflat despre aceste licitatii ( precizez ca mai multi angajati ai bancii au procedat astfel, nu doar prietena mea ) si ameninta ca face plangere la politie pentru delapidare.
As dorii sa stiu ce risca prietena mea si daca sa poate face dovada ca au fost "aranjate" licitatiile.
Va multumesc anticipat!
ar putea fi inselaciune. prietena dvs. poate fi data afara de la banca si i se poate face plangere pentru infractiunea aratata.
Sistemul asta "ciorchine intern" se practica din 1997.
Se anunta socrii, cumnatii, vecinii, si ... licitau sume f f f mici, si castiga cea "mai mare" .... contra comision.
Bancile ar trebui sa faca o ancheta interna verificand foarte usor daca rudele angajatilor au beneficiat de aceasta faimoasa practica.
Daca nu o vor face acum, mai devreme sau mai tarziu aceste subiecte vor ajunge in presa iar numele bancilor o sa aibe de suferit de la stigmatul de camatari legali la .......
bancile sunt de vina ca nu fac publicitate acestor licitatii si de aia ajung sa se vanda pe nimic.
nu cred ca e interzis ca rudele sa participe la licitatie, problema e pretul
Normal ca nu este interzis sa participe rudele la invitatie.
Problema este ca pretul cu care sunt cumparate imobilele este infim de mic fata valoarea pe piata a imobilului la data vanzarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie executare silita maris331 maris331 Se executa silit un imobil ,la prima licitatie nu s eprezinta nimeni la a doua licitatie executorul noteaza ca daca se prezinta 2 licitatori poate scadea ... (vezi toată discuția)
Evaluare incorecta in procesul de executare silita imobiliara znicolae9 znicolae9 Apartamentul meu a fost scos la licitatie ptr un credit de nevoi personale neachitat,in valoare de circa 5000 euro.[b]Precizez ca banca care m-a executat silit ... (vezi toată discuția)
Chemarea in instanta a minorului diananica diananica Buna ziua, mama mea se confrunta cu un domn daca il pot numii asa la o judecatorie din apropierea Bucurestiului de mai bine de 6 ani. A incercat prin luarea ... (vezi toată discuția)