avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 196 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... INFORMATIE UTILA
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

INFORMATIE UTILA

CE CONDITII TREBUIE SA INDEPLINESC SI CARE SUNT PASII DE URMAT PENTRU A OBTINE O AUTORIZATIE PE PERSOANA FIZICA AUTORIZATA TRANSPORT PERSOANE SI COLETE (6 PERSOANE) PE RUTA ROMANIA-ITALIA SI RETUR.VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:36, 22 Ianuarie 2011
Atribuirea licenţei de execuţie pentru traseu pentru traseele în cazul transportului rutier de persoane prin servicii regulate în trafic internaţional
[ link extern ] /

[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa taxi poate angaja pf? celestin celestin intrebarea a mai fost adresata pana acum, si din discutiile pe forum , nu se intelege daca o persoana fizica autorizata taxi poate angaja alta persoana fizica, ... (vezi toată discuția)
Informatie privind pfa pentru transport international de persoane si colete SC VISORIPAS COM SRL SC VISORIPAS COM SRL ce trebuie sa fac pentru a obtine o autorizatie ca persoana fizica de transport persoane si colete pe ruta italia - romania si retur? MULTUMESC!!!!! (vezi toată discuția)
Intreprindere individuala paulay25 paulay25 V-as ruga daca ati putea sa mi spuneti, in cazul in care imi deschid o Intrep.Individuala, as putea sa obtin de la ARR, licenta ptr.transport persoane????(am ... (vezi toată discuția)