avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Unde poate fi contestata decizia de recalculare a ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Unde poate fi contestata decizia de recalculare a pensiei militare?

unde poate fi contestata decizia de pensie daca este emisa de minister (autoritate centrala ) avand in vedere ca afecteaza un drept subiectiv de proprietate in baza unei legi prin aplicarea unui HG atacat la ICCJ ?
La comisia de contestatii NU, eu nu contest valoare..etc ci decizia si nu am facut cerere de taiere pardon de recalculare.
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters78406 , utilizator 20:05, 20 Ianuarie 2011
Casa Sectoriala de Pensii din MapN, Comisia de solutionare a contestatiilor, Bucuresti, str. Drumul Taberei, nr. 7-9, Sector 6, Cod postal 061416.
Casa Sectoriala de Pensii din MAI, Comisia de solutionare a contestatiilor, Bucuresti, str. George Georgescu, nr.3, Sector 4, Cod postal 040133;
Casa Sectoriala de Pensii din SRI, Comisia de solutionare a contestatiilor, Bucuresti, Unitatea Militara 0472 Bucuresti
Nu exista o alta institutie care sa se ocupe de acest lucru asa ca, contestati legalitatea iar apoi cuantumul.
Am pus cererea de contestare chiar azi la posta iar cum in decizia de recalculare NU SE SPECIFICA o adresa sau o institutie este firesc sa le intorc decizia cu o contestatie.
Ultima modificare: Joi, 20 Ianuarie 2011
ContSters78406, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cui adresez contestatia impotriva deciziei de pensie? Pilu Pilu Buna seara, Am o nelamurire si as ruga pe cineva, daca poate sa ma ajute: Sunt pensionar MAI si am primit decizia de pensie recalculata, pe care ... (vezi toată discuția)
Contestatie impotriva deciziei de recalculare a pensiei militare suciurica suciurica intentinez sa deschid proces impotriva guvernului ( sau impotriva cui???) pentru a se anula in instanta noua decizie de pensie militara , primita in aceasta ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmaș cauze medicale primariabaneasa primariabaneasa Buna ziua! În cazul în care decesul a survenit unei boli contractate în timpul și din cauza îndeplinirii obligațiilor militare în conformitate ... (vezi toată discuția)