avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Avocat incompetent sau sicanator
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Avocat incompetent sau sicanator

Salut,

Am o problema cu in individ-pentru ca nu prea imi vine sa ii spun avocat - care pur si simplu a innebunit firma la care lucreaz.

A facut rost de cativa clienti nemultumiti si ii reprezinta in instanta. Toate bune si frumoase numai ca depune aceeasi actiune si la judecatorie si la tribunal fara a tine cont de vreo regulla in materie de competenta.

Ce am putea face impotriva lui? Mi se pare un abuz de drept in primul rand si, desi nu pot sa spui ca mi pasa foarte tare, o hotie curata vizavi de clientii pe care ii reprezinta!

Rog un sfat pentru a-l putea pune la punct pe neserios !X-(
Cel mai recent răspuns: anamaria2006 , utilizator 11:30, 22 Ianuarie 2011
nu am inteles la care problema faceti referire...considerati ca nu stie procedurile, sau ca "racoleaza" clienti in mod "abuziv"? faceti va rog o clarificare...:rolleyes:
Asa cum am mai spus, nu prea ma intereseaza aspectul legat de felul in care isi gaseste clientii! Sunt oameni in toata firea si isi asuma greselile presupun !Problema e mai mult de etica. !Pana la urma il putem combate in instanta , dar ma intrebam daca, din punct de vedere al profesionalismului, este corect sa ai o asemenea atitudine si daca nu se poate face ceva cu privire la astfel de oameni! Mi se pare ca procedeaza intr-o maniera care nu aduce nimic bun nici noua ( care facem aparari la toate instantele posibile, ingreunand munca), nici instantelor, nici oamenilor care se bazeaza pe competenta acestui "avocat".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat neserios- pot sa cer daune morale? daniella28 daniella28 buna ziua,sunt in proces de divort cu minor,am angajat o avocata si am semnat contract pe 3 spet,am platit pentru o redactare,am semnata contract,mi-a trimis ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea informarii asupra medierii - existenta incompatibilitatii avocat-mediator il3ana_cosanz3ana il3ana_cosanz3ana Buna ziua! Intrebarea mea este privitoare la o situatie destul de noua ( obligativitatea medierii de la 01.08.2013) , potrivit careia - unul dintre soti este ... (vezi toată discuția)
Avocatul meu angajat si la partea adversa wap54 wap54 Buna seara, Intampin urmatoarea problema, am pe rol spete pe civil suspendate pana la solutionarea unei cercetari penale. Am contract de asistenta cu ... (vezi toată discuția)