avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cat costa sa divortezi?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cat costa sa divortezi?

Buca ziua . As dori sa aflu , daca se poate , cam cat "costa " actualmente un divort,macar aproximativ. Anume, taxele legale stiu, 39 Ron taxa de timbru dar de fapt ma intereseaza cam cat ar fi onorariul unui avocat si daca este necesara o taxa la fiecare infatisare si ce cheltuieli se mai presupun a fi. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: flacara , utilizator 19:39, 24 Ianuarie 2011
Onorariul il stabileste fiecare avocat in functie de gradul de dificultate al cazului .
Depinde de avocat, de ce cuprinde divortul, de cat si cum va intelegeti cu partea adversa...
Onorariul il stabileste fiecare avocat in parte si nu exista o reteta pentru asta; unii taxeaza la termen, altii la total. Unii sunt ieftini, altii sunt scumpi. Unii lucreaza bine, altii mai putin.
Ca peste tot.
Mergeti in consultatii individuale pentru a afla preturi, eventual incercati in mai multe locuri.
Succes!
Multumesc. Evident ca onorariul difera, ca si la orice serviciu, functie de calitate si cantitate, eu vroiam sa stiu doar o marja , intre 500 si 1500 de Ron sau mai stiu eu cat, am dat doar un exemplu, ceream doar o aproximatie . Multumesc de intelegere
Nu ne-ati scris dk aveti copii sau daca divortati de comun acord.Putti divorta la primarie sau notar daca nu aveti copii si mergeti la intelgere.La notar e 500 lei,la primarie e mai ieftin,iar la judecatorie fiecae avocat practica pretul sau.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate deja divorta la notar sau ofiterul starii civile? doru anghel doru anghel Buna ziua tuturor. intrebarea este cea din titlu. citeam mai anul trecut ca din 2011 se poate divorta la Ofiterul starii civile sau la notar daca nu sunt ... (vezi toată discuția)
Costuri divort aura_larisa aura_larisa As dori si eu sa aflu cam care sunt costurile unui divort ale celui care intenteza divortul? Multumesc. (vezi toată discuția)
Taxa notar velu58 velu58 Buna ziua! care este taxa la notar pt divort,va rog? (vezi toată discuția)