avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 351 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Insolventa SRL
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Insolventa SRL

Buna ziua.
Ma puteti ajuta, va rog, cu un model de cerere de deschidere a procedurii insolventei din initiativa debitorului? Ma intereseaza procedura simplificata intrucat debitorul nu detine niciun bun in patrimoniu.
In cazul unui srl este necesara o hotarare AGA pentru deschiderea insolventei?
Dupa depunerea cererii la tribunal, procedura se poate desfasura si in lipsa administratorului societatii sau este necesara prezenta acestuia? Va intreb pentru ca este posibil ca administratorul sa isi mute domiciliul in alta localitate.
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 23:25, 27 Ianuarie 2011
Buna seara .
O cerere tip nu veti gasi. Se redacteaza ,ca si alte cereri in justitie, cauze civile sau comerciale .
Puteti solicita judecarea in lipsa,dar totusi trebuie sa delegati pe cineva ca sa va reprezinte , sau sa asigurati transmiterea documentelor necesare pentru fiecare termen .
Trebuie sa prezentati alaturi de cerere, un dosar cu setul de documente prevazut la art.20 din Legea nr.85/2006,care nu sunt putine .
Succes .
Marius Bote .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizia de intrare in insolventa anamaria.paduraru anamaria.paduraru In cazul in care societatea doreste intrarea in insolventa, ce acte trebuie puse la dispozitia asociatilor prin care sa se dovedeasca necesitatea intrarii in ... (vezi toată discuția)
Insolventa societate maria c. maria c. Am un srl cu datorii doar la finante in valoare de 18.000 lei. Doresc sa demarez actiunea de insolventa simplificata in vederea demararii falimentului si as ... (vezi toată discuția)
Procedura simplificata insolventa geo-vem geo-vem Va rog sa-mi spuneti ce inseamna ``procedura simplificata a insolventei``?si care sunt pasii intro asemenea situatie?adica ce se intimpla mai exact? Va ... (vezi toată discuția)