avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 741 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... acte inscriere masina mana a -2-a adusa din afara
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

acte inscriere masina mana a -2-a adusa din afara

sunt din Bucuresti vreau sa stiu ce anume trebuie sa fac daca nu mai am numerele de inmatriculare de la o masina adusa din import(second hand)
precizez ca masina a avut primele numere rosii pe numele altei persoane(de la Timisoara).
acum nu mai stiu daca a fost adusa pe platforma sau cu numerele din Austria(si *normal* cum sunt o fata desteapta am pierdut nr de telefon al persoanei de la care am luat masina)
nu am stiut cand am facut contractul de vanzare cumparare ca mai trebuie si chestiunea acesta #-o
este pentru prima data cand cumpar o masina adusa din afara:(,iar prietenii mei cei inteligenti nu au stiut sa-mi spuna si acest lucruX-(
ce trebuie sa fac daca nu reusesc sa dau de persoana de la care am luat masina?!:(
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
vrm, utilizator
Cel mai recent răspuns: sbk_77 , utilizator 18:10, 28 Ianuarie 2011
Trebuie sa obtineti confirmarea/infirmarea radierii acestui autoturism din Austria, daca vanzatorul nu avea acest document.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat fiscal Tamy1003 Tamy1003 Bun gasit! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns caci de o saptamana jonglez ca o minge de ping-pong intre doua primarii si nu gasesc o rezolvare la problema mea. ... (vezi toată discuția)
Cum pot achizitiona o masina inainte sa fie scoasa de la dealer Diana Petre Diana Petre Buna ziua, Masina este noua si nu a fost inca scoasa de la dealer. Proprietarul care a cumparat-o vrea sa o vanda inainte sa o scoata. Care este procedura ... (vezi toată discuția)
Problema inmatriculare urgent bogdan_exit bogdan_exit Salut Am cumparat de la o persoana o masina Problema e in felul urmator el a radiat masina a facut rar numere provizorii etc aceste numere au expirat azi ... (vezi toată discuția)