avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cum se poate verifica existenta unui brevet de ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cum se poate verifica existenta unui brevet de inventie?

As vrea sa stiu daca pe numele unei persoane a fost scos un brevet de inventie. Pot verifica asta online, cumva, fara a face vreo solicitare celor de la OSIM? Si in al doilea rand, brevetul de inventie confera protectie numai pe teritoriul Romaniei sau in toata lumea?
Cel mai recent răspuns: Mioara Radulescu , Consultant proprietate industriala 16:44, 22 Februarie 2011
V-am trimis numarul brevetului intr-un mesaj privat. Astept un raspuns. Multumesc.
Incearca adresele de mai jos pentru brevetele de inventie din toata lumea. Poti cauta dupa un cuvant cheie al inventiei, sau poti cauta avansat dupa numarul de brvet(daca il cunosti) pune inaintea numarului de brevet codul de tara(EP pentru brvete europene,US, RO, GB etc) sau dupa firma care este titularul brevetului.

[ link extern ]

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idee joc online brandon5 brandon5 Buna ziua. Am o idee de joc online, joc care nu este cunoscut nici national, nici international. Cum ma pot proteja fata de un eventual furt de idee, ... (vezi toată discuția)
Patent de inventie lowincome2008 lowincome2008 Sunt posesorul unui brevet de inventie patentat in Romania. As putea sa-l cesionez in strainatate daca mi-as gasi un potential cumparator? Nu cumva firmele ... (vezi toată discuția)
Cum legalizez o idee? Catadaniels Catadaniels Cum pot sa obtin drepturi de autor asupra unei ideei? Am o ideea privitoare la telefoanele mobile.Mi-am facut temele ideea nu a fost pusa in practica inca. ... (vezi toată discuția)