avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Conducte de gaz metan pe teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Conducte de gaz metan pe teren

Buna ziua

In 2007 am cumparat un teren (3000 mp) si cel care mi-a vandut terenul nu mi-a spus ca pe teren se afla 3 conducte de gaz metan. Stiu acum ca normal era sa consult un specialist in acest domeniu, dar............ prea tarziu. Ce pot face? Pot cere despagubiri celui care mi-a vandut acest teren? Este foarte greu sa obtin aprobare pentru a construi ceva acolo. Exista vreo solutie de rezolvare pentru acest caz?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 17:57, 8 Februarie 2011
In momentul cumpararii, notarul trebuia sa ceara de la cartea funciara ,extras carte funciara in care sa scrie daca respectivul teren este grevat de sarcini sau ba.Pentru sarcini asupra terenului, si pe care nu le-ati stiut raspunde vanzatorul pt.evictiune,dar doar prin instanta.
Cereti acum un extras de carte funciara de informare, de la ocpi de care depindeti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viciu ascuns Bachus20 Bachus20 Recent am cumparat un teren (initial inregistrat in titlul de proprietate drept extravilan, in urma efectuarii schitei cadastrale din banii vanzatorului a fost ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu vicii ascunse Daniel_2015 Daniel_2015 Buna ziua In anul 2014 am vandut doua parcele de teren intravilan iar recent s-a dovedit ca pe sub ele trece o teava de gaze, care anuleaza posibilitatea ... (vezi toată discuția)
Trebuie alta intabulare daca se vinde o parte dintr-un teren ? es_own es_own Doresc sa cumpar un teren de 750 de mp, care face parte dinto parcela de 1500mp care e intabulata si are extras de CF. CE pasi trebuie sa fac?? astep ... (vezi toată discuția)