avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 695 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident soldat cu pagube materiale
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident soldat cu pagube materiale

Buna ziua!
Problema este urmatoarea: La bunicii mei in comuna CLINCENI sa intamplat.
O masina a intrat de pe carosabil in portile din fata casei. Paguba : 2 porti mari plus una mica de intrare in curte si stalpii de sustinere. "Soferita" pentru ca martorii spun ca la volan ar fi fost un barbat , dupa ce a darmat portile a fugit de la locul accidentului. Politia din comuna a fost anuntata au venit au luat numarul masinii care ramasese in gard si au plecat fara sa ia vreo declaratie de la martori sau de la bunicii mei nu inainte de ai ajuta sa sprijine portile intr-un fel sau altul. Nu mai vorbesc de fotografii de la locul accidentului care nici nu exista. La vreo 30 minute dupa ce au plecat politistii a venit si soferita scuzandu-se ca nu a putut opri masina B-) ( MATIZ) si ca vrea numarul masinii.
A plecat la politie si dusa a fost. Acum vine si partea interesanta : La indemnul meu bunicul sa prezentat a doua zi la politie sa dea declaratie si sa primeasca numar de inregistrare . Politia nu avrut sa-i primeasca declaratia pentru ca accidentul a fost mutat la BRAGADIRU la sectia mai mare in "grad". Am fost si la bragadiru si nici acolo nu am reusit sa depunem plangerea pentru ca vezi doamne sa prezentat soferita si a lasat asigurarea masinii si cu aia sa ne despagubim singuri. In procesul verbal care sa facut la bragadiru soferitei exista o adresa (adresa ei) la care nu mai sta de vreo 8 ani spune administratorul blocului . SI cica barbasu` este politist la sectia 19 bucuresti - rahova. Puteti sa ma ajutati si pe mine cu un sfat?? Cum sa procedez cu acest caz! Politisti siau facut treaba ??? Ei au spus ca nu au ce face ca daca asta e adresa ce lea dato mai departe nu au ce face........#-o
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:23, 8 Februarie 2011
cu procesul verbal si cu RCA contacteaza asiguratorul sa trimita un inspector ptr a face pozele aferente si sa ia declaratiile martorilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz de intocmire a pr.verbal . IonPopescu-B IonPopescu-B Buna ziua. va rog sa-mi spuneti parerea d-voastra . O duduie , soferita , a confundat frana cu acceleratia , a lovit un zid , un cos de gunoi si o femeie ... (vezi toată discuția)
Accident rutier andreea_bc andreea_bc In urma cu cateva saptamani,am avut un mic conflict in trafic.m-am certat cu un alt participant la trafic iar a doua zi ne-am intalnit din nou (daca orasul e ... (vezi toată discuția)
Accident cu vinovat fãrã rca mateivoicu mateivoicu Bună ziua. Am o întrebare. Am avut acum ceva vreme un accident de circulație, eu fiind în postura de victimă. Vinovatul a declarat că nu are niciun ... (vezi toată discuția)