avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... aminare pronuntare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

aminare pronuntare

am un proces pe rol unde de5 termene ramine in pronuntare . mentionez ca de 2 ori a fost repus pe rol. cit se mai poate tergiversa asa fara solutionare se mai poate amina mult cauza? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ietam , utilizator 16:41, 11 Februarie 2011
Buna seara,
judecatorii practica de multe ori acest tip de amanare a pronuntarii ori din prea multe procese pe rol, ori ca nu este hotarat asupra solutiei. oricum ar fi judecatorul potrivit art. 6 Cedo trebuie sa judece procesul intr-un termen rezonabil, iar potrivit legii mica reforma procesele trebuie solutionate cu celeritate.
Exista si legea 202/2010, ce se refera la accelerarea proceselor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procedura in fata primei instante clientX clientX In cadrul unui proces ce a ramas in pronuntare mai pot fi aduse probe noi cu inscrisuri? Precizez ca partea adversa initial refuza sa se prezinte sau sa ... (vezi toată discuția)
Judecarea cu celeritate ContSters136493 ContSters136493 Ce este judecarea cu celeritate,in ce cazuri se poate invoca? (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare in proces civil AurelianDan AurelianDan Buna ziua, Ce inseamna :\"Tip solutie: Amână cauza Solutia pe scurt: Amana pronuntarea la data de 27.01.2020, pronuntarea hotararii se va face prin punerea ... (vezi toată discuția)