avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... litigiu cu primaria - indisciplina in constructii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

litigiu cu primaria - indisciplina in constructii

De vreo 4 ani am facut, in nenumarate randuri, sesizari la primarie in legatura cu o indisciplina in contructii : vecinul meu a transformat un dormitor in bucatarie si a montat conducte de apa in peretele comun. De atunci in casa mea nu se mai poate odihni datorita zgomotului produs de trecerea apei prin aceste conducte. Pana la urma primaria a recunoscut aceasta indisciplina, dar de atunci nu s-a mai intamplat nimic, in sensul ca situatia nu s-a schimbat. Spuneti-mi, va rog, nu cumva intra in sarcina primariei obligarea locatarului din apartamentul vecin de a desfiinta instalatiile sanitare si conductele si de a reda imcaperii cu pricina destinatia initiala, conform proiect ? Nu stiu ce sa mai fac, cui sa adresez. Ma puteti ajuta sa rezolv aceasta situatie, eventual mediere ..? Va multumesc.

mturcu2001@yahoo.co.uk
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 14:05, 24 Februarie 2011
Pentru a se putea realiza medierea trebuie ca ambele parti-dvs si reprezentantul Primariei sa fie de acord sa se prezinte la sedinta de mediere. Verificarea respectarii propiectului tine de primarie. S-ar putea realiza medierea.
Multumesc de raspuns. Nu stiu ce sa mai zic : daca tin cont ca mi-au trebuit 4-5 ani ca sa primesc un raspuns acceptabil, imi dau deama de cata disponibilitate de conciliereva va da dovada Primaria...si daca aceasta va exista, ce rezultat va avea. Va rog sa-mi spuneti ce demersuri as mai putea face pana sa ajung la conciliere sau judecata. Va multumesc.
Pana la mediere sau judecata ...nu mai este altceva. Cel putin eu nu mai vad. presupun ca adrese catre Primarie ati tot trimis si ca un raspuns v-or fi dat pana acum.
Am raspunsul lor prin care ma instiiteaza ca proprietarul a fost sanctionat ( implicit recunoaste indiciplina sesizata de mine), s-a intocmit pv nr,....catre oficiul juridic pentru a fi inaintat instantei in vederea executarii masurilor impuse de PVCC si ca " fata de celelelalte aspecte sesizate de dvs.( ???, nu stiu care sunt alea ) va rugam sa va adresati instantei de judecata. " Nu-mi dau seama pe cine trebuie sa dau eu in judecata si nici ce contine PVCC- ul ala. Mai trimit o adresa in care sa-i atentionez ca trebuie sa urmareasca executarea , dupa care voi trimite una si la prefectura, dupa care ...Daca ma mai puteti sfatui cu ceva, va rog frumos sa o faceti. Eu sunt din Constanta. Multumesc mult
Pana se deplaseaza primaria, pana face cineva ceva, adresati-va Inspectoratului
de stat in constructii, cu respectivele observatii,inainte de a va adresa instantei.Ei vor actiona in mod categoric, si mai apoi va puteti adresa Prefecturii .Instanta costa si dureaza.
Succes!!!!!!=D>=D>=D>=D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de propietate danu11 danu11 ce pot sa fac in cazul in care comisia nu vrea sa elibereze titlul de propietate (vezi toată discuția)
Redactare plangere Mica83 Mica83 Povestea este foarte complicata, dar incerc sa o explic pe scurt. Vecinul de langa noi si-a facut la mansarda un dormitor, cu acea constructie s-a extins ... (vezi toată discuția)
Teren agricol bulgaras10 bulgaras10 Buna seara! As dori un sfat,va rog!Mama mea,impreuna cu sora ei,au cam 7500 qm teren agricol cu titlu de proprietate la tara! Imediat dupa \'89,terenul a ... (vezi toată discuția)