avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 704 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Este suficienta, pentu autorizare, incadrarea in codul ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Este suficienta, pentu autorizare, incadrarea in codul CAEN 5630?

vreau sa deschid o cafenea unde se vor svi produse pe baza de cafea, bauturi alcoolice si nonalcoolice, sucuri naturale, produs de patiserie si cofetarie. Firma va avea ca ngajai 2 barmani si 2 chelneri. Este suficienta, pentu autorizare, incadrarea in codul CAEN 5630?
Cel mai recent răspuns: lorellay , utilizator 11:33, 16 Mai 2011
Buna dimineata
Este suficient pentru autorizatia de deschidere a unei cafenele codul CAEN 5630.
Daca nu vreti sa va extindeti si sa transformati cafeneaua in restaurant,care se incadreaza la codul 5610.. Sau puteti opta pentru amandoua .
Daca serviti si produse de cofetarie-patiserie este obligatoriu sa autorizati si 5610.
intrebati si la primarie.Va trebuie autorizatie e functionare de la primarie.Mergeti cu dosarul in luna in care scoate certificatul constatator pentru caen 5610 si 5630. Se plateste o taxa in functie de suprafata

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen produse de patiserie, cafea cristina.00 cristina.00 As dori sa imi dechid un chiosc in care sa vand produse de patiserie, cafea, sucuri, inghetata. ...imi poate spune cineva in ce cod (coduri)caen ma ... (vezi toată discuția)
Caen cafenea corneleftimie corneleftimie Buna ziua, Pentru o cafenea care serveste si cateva produse de patiserie si cofetarie este necesar sa aiba codurile CAEN 5610 si 5630? Sau este suficient ... (vezi toată discuția)
Ce cod caen este atribuit unei cafenele? florentza florentza Eu am gasit urmatoarea clasificare Cod caen - 561 Restaurante 5610 Restaurante Cod caen - 562 Activitati de alimentatie (catering) pentru evenimente ... (vezi toată discuția)