avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... A da /sau nu in judecata un dezvoltator imobiliar ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

A da /sau nu in judecata un dezvoltator imobiliar pentru vicii ascunse

Buna seara,

ce sanse de castig am daca dau in judecata dezvoltatorul imobiliar X (de la care am achizitionat in 2007 o garsoniera) pentru nereguli..de tot felul?
De cand am devenit proprietara acestei garsoniere, reparatiile (executate pe cheltuiala dezvoltatorului X, este adevarat) s-au tinut lant!
De trei ori au schimbat parchetul pentru ca s-a umflat si a mucegait (tevi care curg, etc....), balcon in care ploua prin plafon (izolatie proasta), etc.
Desi au facut toate aceste interventii pe cheltuiala lor, as putea sa ii dau in judecata pentru neplacerile create? mai ales ca am un bebelus de 9 luni si este foarte neplacut sa stam intr-o casa noua pentru care platim rate la banci dar ...cu mucegai pe pereti si cu muncitorii care mereu repara cate ceva!
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:15, 8 Martie 2011
Da, ati putea sa ii dati in judecata dar procesul va fi destul de dificil.
Trebuie analizat si contractul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

La inchiriere cine plateste uzura normala a peretilor ? Georgian3 Georgian3 Am locuit cu chirie cca 10 ani intr-o garsoniera si acum cand plec proprietarul doreste ca eu sa ii fac peretii in toata garsoniera... Peretii erau ok cand am ... (vezi toată discuția)
Pagube la reparatie acoperis smeagull smeagull Buna ziua, Va cer sfatul intr-o problema \"de acoperis\" inversa fata de celelalte de pe forum. Locuiesc la et. 4. Cu cativa ani in urma, din initaiativa ... (vezi toată discuția)
Probleme infiltratii balcon radu mihaela radu mihaela sunt din constanta si am o problema cu cele doua balcoane ale apartamentului. Datorita infiltratiilor din balconul vecinului de deasupra care are balcoanele ... (vezi toată discuția)