avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Titularizare conform articolului 253 din Legea nr. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Titularizare conform articolului 253 din Legea nr. 1/2011

Am fost repartizata in sedinta publica, in urma concursului de titularizare , initial pe un post de invatator care nu exista ,clasa I in acest an scolar nu s-a format datorita faptului ca au fost copii putini.Revenind cu o alta cerere la ISJ am obtinut un alt post de invatator.Am depus dosar de titularizare pe post indeplinind toate conditiile prevazute de lege dar nu mi s-a validat dosarul deoarece postul obtinut ulterior nu a fost luat in sedinta publica .Astfel am obtinut doua decizii cu acelasi nr. de ordine ,aceeasi data la doua scoli diferite.
Intentionez sa fac memoriu la minister.Credeti ca voi obtine ceva?
Cel mai recent răspuns: ContSters187596 , utilizator 12:30, 13 Martie 2011
Nu cred, pentru ca in articolul respectiv spune clar, se titularizeaza pe post acele persoane care au obtinut peste 7,00 la examenul de titularizare si au fost repartizate ca suplinitori, postul sa fie viabil 4 ani......e clar ca in sedinta publica....dar depinde de interpretare si poate fi se vor lua in considerare deciziile respective primite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Articolul 253 din metodologia pentru titularizare in invatamant sorella sorella Am dat examen de titularizare in invatamant 3 ani la rand: in 2014 am obtinut media 7,64, in 2015 am obtinut media 8,40, in 2016 am obtinut 7,46. In anul ... (vezi toată discuția)
Titularizare educatoare conf art 253 ne_interesant ne_interesant Sunt educatoare suplinitoare de 2 ani intr-o unitate de invatamant din mediul rural( 4 educatoare in total celelalte 3 sunt titulare), in 2010 am dat examen de ... (vezi toată discuția)
Incalcare metodologie fight_for_justice fight_for_justice Buna ziua! As dori sa va prezint pe scurt urmatoarea problema. Sunt profesor titular si fac o naveta de 30km pana la scoala fara a primi decontarea navetei. In ... (vezi toată discuția)