avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general INREGISTRAREA CONTRACTULUI LA ITM
Discuție deschisă în Contabilitate în general

INREGISTRAREA CONTRACTULUI LA ITM

Buna ziua! as dori sa aflu daca contractul meu a fost inregistrat in baza de date itm! angajatorul m-a anuntat ca a fost depus contractul on-line,dar m-am interesat si mi s-a spus ca contractul meu nu e inregistrat! cum as putea afla sigur???
va multumesc anticipat!!!
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:47, 14 Martie 2011
ar fi trebuit sa primiti un contract in mana cu nr.de inregistrare, ati putea eventual sa mergeti cu acel contrct la itm si sa rugati sa va verifice acolo la ei daca sunt suspiciuni, acum nu se mai cere cartea de munca am inteles, asta e legea!
De la 01 Ianuarie 2011 contractele de munca nu se mai depun la ITM, inregistrarea acestora online se face cu ajutorul programului informatic REVISAL. Consultati in acest sens:
ORDINUL Nr. 20 din 11 ianuarie 2007, privind aprobarea Procedurii de transmitere a registrului general de evidenţă a salariaţilor în format electronic
EMITENT: MINISTERUL MUNCII, SOLIDARITÃŢII SOCIALE ªI FAMILIEI
PUBLICAT ÎN: MONITORUL OFICIAL Nr. 59 din 25 ianuarie 2007
precum si
HOTÃRÂRE Nr. 161 din 3 februarie 2006
privind întocmirea şi completarea registrului general de evidenţă a salariaţilor

Cat priveste intrebarea dvs., va sfatuiesc sa depuneti in scris o cerere completa la ITM prin care solicitati informatiile care va sunt de interes, luati nr. de inregistrare si veti primi un raspuns oficial, pe care il puteti folosi ulterior in cazul cand lucrurile nu sunt cum ar trebui.
Oricum, dvs. trebuie sa fiti in posesia unui exemplar al contractului de munca incheiat cu angajatorul, pe care il puteti anexa, in copie, cererii pe care v-am sfatuit sa o adresati ITM.
Ultima modificare: Luni, 14 Martie 2011
ContSters193759, utilizator
cereti-i angajatorului sa-l asistati la acces online stare angajati si/sau sa va treaca pe exemplarul dvs numarul contractului inregistrare revisal. daca refuza adresati-va itm.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare registru electronic??? alex_oana alex_oana buna ziua, angajatorul mi-a inregistrat contractul de munca in nu stiu ce registru electronic problema e ca am stat decat 3 zile si vreau sa plec. este ... (vezi toată discuția)
Transmitere revisal AnnaM AnnaM Exista modificari cu privire la transmiterea revisalului? Potrivit HG 161/2006 registrul se transmite la inspectoratul teritorial de munca în format ... (vezi toată discuția)
Stat de plata salariati si contracte de munca depuse in format electronic din 2011 consela consela am o intrebare: incepand cu ianuarie 2011 contractele de munca si statele de plata vor fi depuse in format electronic? sub ce forma pe email ,cd ,sau ... (vezi toată discuția)