avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 509 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot fi citat la politie si telefonic?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot fi citat la politie si telefonic?

cum este legal sa fi citat de politie ? am vrut sa intreb : se poate telefonic adica ' sunt ..... va rog sa veniti la politie astazi " ???
Ultima modificare: Marți, 15 Martie 2011
ainbaba, utilizator
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 14:26, 15 Martie 2011
Vi se comunica citatie la domiciliu.
e cam vaga intrebarea dvs. pai puteti fi invitat verbal si personal de politist, sau cu citatie scrisa. uneori se fol si citatia telefonica. dar cel mai des cea scrisa. pt un rasp mai amplu sunt necesare amanunte daca doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea posesie locuintei.....tulburarea linistii (huliganismul) ContSters83715 ContSters83715 E vorba de art 320 si 321 Penal Daca pentru \"tulburarea folosintei locuintei\" e vorba de acte repetate si de plangere prealabila facuta de partea vatamata ... (vezi toată discuția)
Citatie maver maver am fost sunat de un agent de politie si mi-a propus sa ma prezint la sediul lor pentru a-mi aduce la cunostinta de o citatie in care o persoana se plange de ... (vezi toată discuția)
Proces verbal neconcludent? kityflorentina kityflorentina buna ziua! am si eu neaparat nevoie de ajut dvs! am o situatie care nici nu stiu cum s-o expun . sunt din br si am venit sa-mi rezolv pbele facultative , pe ... (vezi toată discuția)