avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 594 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Furnizorul nu respecta contractul
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Furnizorul nu respecta contractul

buna seara
am un abonament la [FURNIZOR] de voce de 6 euro pe luna.
am intrat pe internet si am folosit 102 MB iar acum cei de la [FURNIZOR] imi cer sa platesc un MB cu 1 euro in cosecinta 102 euro pentru 102 MB.
mentionez ca in contractul semnat cu [FURNIZOR] nu este specificat nicaieri despre acest tarif si nici nu m-a informat cu nici o anexa compania [FURNIZOR] in care sa faca referire la acest tarif sau pentru trafic de internet .
ce sanse am sa apelez la OPC?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: Sorina Tusa , Avocat 18:49, 19 Martie 2011
prin telefon nu v-au comunicat acest tarif? personal va sugerez sa faceti o sesizare scrisa la OPC.
Atata vreme cat nu exista mentiune cu privire la pret, puteti apela la OPC si de asemenea urmeaza a redacta un refuz la factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tarif internet exagerat firma de telefonie bogdan2014 bogdan2014 Buna seara. Am un abonament de telefonie la compania X, pentru care eu nu am solicitat niciodata decat servicii de voce, nu si de internet mobil. Asta deoarece ... (vezi toată discuția)
Taxare ilegala pe internet ContSters75649 ContSters75649 am intrat pe internet de pe telefonul mobil si am consumat 100MB de trafic si pentru acesti MB imi factureaza 100 de euro pe factura ,adica 1MB sa-l platesc cu ... (vezi toată discuția)
Problema cu operator telefonie mobila daniel1979 daniel1979 In urma cu un an si doua luni am incheiat un contract cu Orange. De cateva luni mi-am activat optiunea wap unlimited pe telefon, iar in urma cu aproximativ 20 ... (vezi toată discuția)