avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 425 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale dupa cati ani am pot sa vand o constructie care a fost ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

dupa cati ani am pot sa vand o constructie care a fost realizata pe firma?

deoarece impozitul pe cladire e mare, plus ca energia electrica e mai scumpa daca e pe firma, vreau sa vand constructia unei persoane fizice si eventual sa inchei un contract de inchiriere pe firma.....sau poate aveti alte idei,
multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters199848 , utilizator 09:06, 25 Martie 2011
oricand.
ce se va intampla cu tva-ul de recuperat? Firma este un depozit de materiale de constructii. Cimentul si totate necesare constructiei au fost inscrise pe bonuri de consum. Practic am TVA deductibila in momentul cand au intrat in firma cimentul si celelalte materiale dar insa pentru toate aceste materiale din care s-a realizat constructia nu am TVA colectata deoarece nu le-am vandut ci le-am consumat. Din regularizarea TVA-ului rezulta TVA de recuperat.
Daca voi vinde constructia voi fi obligata de statul roman sa platesc acest TVA ?
Ce pot face? Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce se va intampla cu tva-ul de recuperat? ContSters199848 ContSters199848 ce se va intampla cu tva-ul de recuperat? Vreau sa vand o constructie realizata pe firma. Constructia a fost receptionata anul acesta. Firma este un depozit de ... (vezi toată discuția)
Rambursare tva teiu teiu Buna ziua , am si eu nevoie de un sfat de la dvs: Doresc sa contest decizia DGFP cu privire la rambursarea de TVA in cazul de mai jos; cum pot sa castig ... (vezi toată discuția)
Autoreceptia ContSters109653 ContSters109653 Am caz de magazin , la care Garda Financiara a pus sanctiune de 3000 Ron , pentru ca a prins-o cu paine in raft , fara aviz, fara factura , fara receptie ... (vezi toată discuția)