avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... actiuni SC.peco SA
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

actiuni SC.peco SA

Mama prietenului meu a mostenit de la tatal sau 90 de actiuni la fosta Sc.PECO.SA. Batrinul a decedat in 1996 dar mostenirea au dezbatut-o in 2008,datorita titlului de proprietate care atunci a venit. Problema este ca nu gasim nicaieri aceste actiuni! Adica undeva sa le vindem sau macar sa aflam cit mai valoreaza!! Rog frumos pe Dvs daca se poate sa ma lamuriti! Actiunile au fost cumparate de batran in 1991. Niciodata nu s-au incasat dividente! Ce-au devenit? Se mai vind pe undeva?? si daca DA unde ar trebui sa mearga??? Va multumesc tare mult!!!
Cel mai recent răspuns: Gabriel Zagrean , Avocat 07:47, 27 Martie 2011
stimata doamna,
in cazul in care tatal prietenului dvs a detinut actiuni la SC PECO SA, acestea au fost convertite in actiuni la sc SNP PETROM SA.Rata de conversie a diferit de la o sucursala PECO la alta.Cu alte cuvinte, respectivele actiuni nu s-au pierdut, ele aflandu-se in evidenta stricta a Depozitarului Central.
Solutia care exista in cazul dvs este sa va adresati in scris depozitarului central care va prezenta cate actiuni detin urmasii in prezent.Valoarea lor este simpla de calculat, dat fiind faptul ca de ceva timp, SC SNP PETROM se tranzactioneaza pe bursa de valori bucuresti(BVB) sub simbolul SNP.Valoarea actiunilor difera zilnic, in functie de pretul de cotare la bursa a respectivelor actiuni.
Detalii contact DEPOZITARUL CENTRAL S.A.: Sediul Central Str. Fagaras, Nr. 25, Sector 1, cod 010897. Bucuresti
www.depozitarulcentral.ro/home/.../contact.aspx -

succes
av zagrean-specialist piete de capital
Ultima modificare: Duminică, 27 Martie 2011
Gabriel Zagrean, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum vind actiuni petrom fanamarius fanamarius buna ziua detin 72 actiuni la SC PECO BAIA MARE cum le vand si unde? (vezi toată discuția)
Actiuni fostul peco ayan71 ayan71 am actiuni la fostul peco din 1996 .Maisunt valabile daca da care este valoarea unei actiuni.Vreau sa le vand (vezi toată discuția)
Vanzare certificat de actionar vasile aurel vasile aurel Buna ziua ,am un certificat de actionar de la sc peco drobeta turnu severin ,unde as putea sa ma interesez de el avind 162 de actiuni cumparate de bunicul meu ... (vezi toată discuția)