avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Expertiza psihiatrica pt intocmirea actelor de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Expertiza psihiatrica pt intocmirea actelor de mostenire pt o persoana nedeplasabila

In cazul in care o persoana este in imposibilitate de a se deplasa si are de intocmit niste acte iar notarul i-a cerut confirmare ca este in deplinatatea facultatilor mintale,ce este de facut?la ce usi trebuie batut?
Cel mai recent răspuns: romascanu , moderator 21:02, 29 Martie 2011
Si cum a tras el concluzia ca o persoana in imposibilitate de a se deplasa ar fi musai in "ne"deplinatatea facultatilor?
E adevarat ca notarul poate refuza intocmirea unui act daca are ceva dubii, dar ... daca notarul s-ar fi deplasat sa vada, atunci mi-ar fi pierit mie dubiul ca ar fi vorba despre...lene.
Expertiza se face la IML.
Ultima modificare: Marți, 29 Martie 2011
romascanu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notari publici - neglijenta in serviciu georgemoto georgemoto Spre exemplu, la notar 2 batrani de 84 respectiv 86 au incheiat un contract de intretinere. Notarul spune ca acele 2 persoane varsnice sunt in ... (vezi toată discuția)
Vreau să cumpăr cota bunicii dintr-un apartament pe care îl deține împreună cu tata. ea are 85 de ani și e în deplinătatea facultăților mintale, e obligatoriu certificatul inml? Nan Bogdan Nan Bogdan Buna ziua, Povestea mea este mai complicata, apartamentul in care stau acum este 50% al tatalui meu si 50% al mamei sale (bunica mea). Bunica mai detine si ... (vezi toată discuția)
Imputernicire notariala standan54 standan54 Tatal meu are varsta de 98 ani, este in deplinatatea facultatilor mentale si doreste sa faca un act de donatie sau vanzare cumparare a unor terenuri in ... (vezi toată discuția)