avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale recodificare coduri caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

recodificare coduri caen

Am eliberat ultimul certificat constatator de la onrc ,in data de 12.01.2009.
Vreau sa-mi reactualizez codurile caen si sa schimb domeniul de activitate principal cu cel care s-a recomandat in momentul de fata de catre institutiile abilitate ( in speta MAI).
Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez si ce ma sfatuiti sa fac in continuare.
Pot sa muncesc la recodificare si singur (daca mi se permite).
Cu mult respect,
Adrian Buta
Cel mai recent răspuns: Denisa Stanca , Avocat 17:02, 4 Aprilie 2011
va trebui sa actualizati actul constitutiv cu obiectele de activitate recodificate si sa redactati o hotarare AGA in acest sens, prin care stipulati ca incepand cu data de ________, obiectul principal de activitate a societatii se modifica din cod CAEN _____________ in ______________.
mai simplu ca sa nu recodificati manual depuneti o cerere de actualizare Caen la ORCT si ulterior solicitati un certificat constatator cu starea firmei in care veti gasi toate activitatile recodificate. Unde sunt multe activitati ar fi mai simplu asa. Daca nu aveti multe obiecte le puteti face si dvs. manual.
La ORC se vor depune 2 dosare:
1. recodificare (costa 64 lei), odata cu cererea pentru recodificare puteti solicita un extras de registru care costa 30 lei.
2. schimbarea obiectului principal de activitate: se va face o decizia a asociatului unic/hotararea AGA, dupa caz; contor de cuvinte pentru AGA, actul constitutiv actualizat, imputernicire, declaratie model 3 si cerere tip. Taxele sunt in jur de 300-350 lei.

La aceste taxe se adauga onorariul avocatului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act constitutiv reactualizat mihnevicim mihnevicim Unul dintre asociati isi cesioneaza partile sociale ; societatea nu are codul CAEN reactualizat si, pe langa dosarul de cesiune depune si dosarul pentru ... (vezi toată discuția)
Recodificare caen ivanka82 ivanka82 Buna ziua, Sunt mostenitoare unica a unui SRL cu asociat unic, am depus la ONRC documentatia pentru succesiune si am primit termen de amanare pentru urmatorul ... (vezi toată discuția)
Caen szture szture Buna ziua, La recodificarea CAEN-ului societatea noastra a schimbat doar caen-ul aferent activitatii de baza,iar cele secundare au ramas ... (vezi toată discuția)