avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 546 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere firma
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere firma

buna seara,
ma numesc manea nicolae si am si eu urmatoarea intrebare:
o persoana isi poate face o firma ca sa poata activa ca taximetrist (transportator) particular(un srl cu domeniul de activitate transport persoane, sau ceva asemanator), cu casa de marcat si tot ce trebuie?
daca da unde trebuie sa se adreseze si ce conditii ar trebui sa indeplineasca?
va multumesc anticipat pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 08:14, 9 Aprilie 2011
Puteti sa va infiintati un SRL cu obiect de activitate cu codul CAEN 4932 - Transporturi cu taxiuri ; Detalii infiintare aici:[ link extern ]
Actele se pot intocmi la notar, avocat, firme de consultanta sau in cadrul birourilor de asistenta juridica de la registrul comertului, ulterior urmand a se inregistra in registrul comertului. In prealabil ar trebui sa va interesati la primarie de modul de acordare al licentelor pe taxi ca in unele localitati aceasta constituie o problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa cu adaugare cod caen asigurari 19daNA 19daNA Daca faceti PFA cu cod CAEN 4932 - transporturi cu taxiuri, trebuie sa aveti obligatoriu atestat de taximetrist, altfel nu se poate. SRL-ul cu acest obiect ... (vezi toată discuția)
Vreau sa-mi fac o firma de taximetrie PacuraruMihai PacuraruMihai Buna ziua. As vrea sa-mi fac o firma de taximetrie. Este vreun inconvenient faptul ca nu am masina personala si carnet de sofer? Ce acte trebuie sa'mi fac si ... (vezi toată discuția)
Firma taxi adibarbu27 adibarbu27 buna ziua! as vrea sa infiintez un srl cu obiuect de activitate Transporturi cu taxiuri 4932 caen. ceea ce as vrea sa stiu este daca sunt cumva conditii ... (vezi toată discuția)