avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 637 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Adaugarea unui nou cod CAEN la firma de consultanta
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Adaugarea unui nou cod CAEN la firma de consultanta

V-as ruga sa-mi spuneti care sunt costurile privind adaugarea unui cod Caen pentru o firma de consultanta.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 21:34, 16 Aprilie 2011
Daca este SRL si doriti sa si autorizati acel cod, actele fiind redactate la serviciul asistenta din cadrul oficiului registrului comertului ajungeti la o cheltuiala de 500-600 ron. Costurile sunt asa mari deoarece pe langa actul aditional modificator sau decizia/hotararea asociatului/asociatilor mai este nevoie si de un act constitutiv actualizat care aduce la zi aceste modificari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe modificari registrul comertului bogdanch bogdanch Vreau sa inlocuiesc administratorul societatii unde sunt asociat unic si sa modific 5 coduri CAEN. Cineva mi-a spus aceste modificari vor costa in jur de 500 ... (vezi toată discuția)
Domeniu de activitate raulTM raulTM Buna seara Detin un srl comert cu ridicata si doresc sa deschid un magazin cu legume fructe cu amanuntul pe aceeasi firma.Care sunt procedurile de ... (vezi toată discuția)
Srl-d registrul comertului niconica niconica Am inmatriculat un SRL-D si as vrea sa mai adaug un cod CAEN, incadrandu-ma astfel in obligatia de a avea max. 5 grupe de activitate . Cum procedez si ... (vezi toată discuția)