avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 672 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Firma in insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Firma in insolventa

Buna ziua, as vrea sa stiu daca o firma se afla in isolventa si este preluata de un avocat, in urma unui ordin judecatoresc, ce atributii mai are vechiul administrator al firmei?
Nu avocatul va preia firma... ci un lichidator judiciar sau administrator judiciar in functie de faza in care se afla societatea dvs. in cadrul procedurii de insolventa!

Pentru aceleasi considerente atributiile dvs. sunt sau nu limitate in functie de faza procedurala a dosarului de insolventa!
Ultima modificare: Marți, 19 Aprilie 2011
INASEL ALIN - Cabinet de Avocat, Avocat
Lichidatorul va avea datoria sa stinga datoriile pe baza activelor pe care la are societatea.

Daca societatea nu mai are active la data inceperii procedurii de lichidare lichidarea poate fi efectuata si de catre o societate de contabilitate.
Firma nu mai are activitate si este in faliment din 2006, in toamna anului trecut firma a fost preluata de un administrator judiciar( nu avocat intr-adevar_, insa la finante nu a fost declarat nimic, aparand tot vechiul administrator. Ce trebuie sa faca in acest caz vechiul administrator?
in aceasta situatie vechiul administrator nu poate face nimic altceva decat sa le aduca la cunostinta celor de la finante ca s-a deschis procedura insolventei si ca societatea este actualmente administrata de administratorul judiciar y!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reciclare in insolventa MihaelaM66 MihaelaM66 Buna ziua, as dori sa stiu daca se poate recicla deseuri ( cartuse imprimante, imprimante defecte, aparat AC, distrugatoare hartie etc ) la o firma aflata in ... (vezi toată discuția)
Ssrl cu datorii la finante tory74 tory74 am un srl cu datorie la finante de16000 lei as vrea sa inchid srl fara sa mai platesc datoria se poate si cum se procedeaza se poate ocupa contabilul de toare (vezi toată discuția)
Poprire salariu Dula Nicoleta Dula Nicoleta Buna dimineața, Am o firma pe care am inchis-o anul trecut. Am datorie pe firma la banca și îmi opreste din salariul unde lucrez acum. Cum pot baga ... (vezi toată discuția)