avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inchiriere spatiu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inchiriere spatiu

Vreau sa inchiriez un spatiu comercial iar cand am vb cu proprietarul mi-a spus pretul cu precizarea ca este luat pe societate. Ce efecte sunt in acest caz pentru mine ca si chirias in primul rand dar si pt proprietar? Ma afecteaza pe mine i vreun fel?
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 22:40, 27 Aprilie 2011
Dumneavoastra sunteti persoana fizica.
spatiul fiind "luat" pe societate, foarte probabil va va "afecta" cu +24% tva la "pretul spus".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Locator, locatar, contract inchiriere spatiu comercial vasile15 vasile15 Buna seara!Am o mare dilema...in primul rand ce inseamna locator si ce inseamna locatar?eu vreau sa inchiriez un spatiu comercial,iar persoana cu spatiul imi ... (vezi toată discuția)
Acord asociatie proprietari/ locatari pentru sediu social infiintare firma VoicuPaul VoicuPaul Buna ziua, ma confrunt cu urmatoare problema si sper sa gasesc o rezolvare cu ajutorul dumneavoastra: intentionez sa infiintez o firma cu sediul social ... (vezi toată discuția)
Un srl cu asociat unic, are in desfasurare un contract de inchiriere ... manolescucoca@yahoo.com manolescucoca@yahoo.com Un SRL cu asociat unic, are in desfasurare un contract de inchiriere a unui spatiu comercial. Contractul se incheie in marie 2023, chiriasul nu i-a creat ... (vezi toată discuția)