avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 717 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

codul muncii

De unde se procura registru de evidenta a zilierilor? Se poate face unul de catre angajator? Cum se transmite la ITM acest registru?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 09:01, 9 Mai 2011
Conform art. 6 din Ordinul MMFPS nr. 1439/2011 - aprobarea Normelor metodologice de aplicare a legii zilierilor, registrul se tipareste de Imprimeria Nationala si se procura de la Inspectia Muncii, la cerere si contra cost.
Art 7 (2) din legea 52/2011, prevede ca se va depune lunar, pana la data de 5 a fiecarei luni, catre inspectoratul teritorial de munca unde isi are sediul beneficiarul, un extras al Registrului de evidenta a zilierilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Registru zilieri-cum se procura? ela-d ela-d Buna ziua, va rog daca-mi poate spune si mie cineva din Bucuresti care sunt etapele pentru a intra in posesia unui registru pentru zilieri si care sunt ... (vezi toată discuția)
Registrul zilierilor ; vicpopescu6967 vicpopescu6967 În ceea ce privește obligațiile unui angajator, este util de știut că acesta trebuie să întocmească zilnic un registru în care să înscrie, ... (vezi toată discuția)
Legea zilierilor ContSters242292 ContSters242292 buna seara! in legatura cu legea zilierilor, as vrea sa aflu daca in lipsa unui contract de munca exista vreun act care trebuie semnat? daca exista un astfel ... (vezi toată discuția)