avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 213 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident scoala de soferi
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident scoala de soferi

buna seara,

sotul meu a dorit sa faca scoala de soferi pt categoria A. inainte de asta a paltir un instructor pentru 2 ore sa vada cum etse si daca ii place...fara sa semneze vreo conventie
orele s-au desfasurat in poligon si sotul meu s-a acidentat..motocicleta e instare relativ buna dar sotul meu este la spital cu fractura...

nu a fost anuntata politia...dar instructorul a cam dat de inteles la spital ca ar vrea sa ii platim reparatiile ...daca nu chiar motocicleta cu totul ("era noua "spune el)

as vrea sa stiu ce este de facut.
Cel mai recent răspuns: andrei2005 , utilizator 12:34, 14 Mai 2011
Stati linistita,a fost riscul instructorului...,nu are drept sa ceara despagubiri...,el trebuia sa-si asigure motocicleta si sa ia despagubiri de la firma de asigurari...,nu a anuntat politia pentru ca incasa amenda si in plus ii era suspendat dreptul de a fi instructor...,nu fiti fraieri,omul incearca...,e prost cel care da nu cel care cere...,iar sotul daca avea o asigurare de viata,nu platea spitalizarea si primea si bani pentru fractura cam 3000E minim....la Allianz Tiriac !!!!!
Ultima modificare: Joi, 12 Mai 2011
Serban Tanase, Consultant asigurari
multumesc
Nu cred ca trebuie sa faceti o reclama la Allianz Tiriac . Nu asta era subiectul .
Intr-adevar nu dai unui strain un bun de al tau sa incerce si eventual ca-l avarieze , fara sa percepi o taxa . Daca motocicleta era inregistrat ca un bun cu care se face scoala , nu risti sa nu ai CASCO , ptr ca se poate avaria destul de des . Daca nu avea poate e norocul Dvs , ptr ca daca declara la asigurator cele intamplate , ulterior asiguratorul recupera de la Dvs c/v despagubirii acordate , dar prin faptul ca sotul Dvs a avariat raspunde ptr aceste avarii . Depinde de om , ce doreste . Daca nu veti plati nimic s-ar putea sa va dee in judecata ptr distrugerea . La Politie nu cred ca va apela deoarece poate sa se trezeasca cu un dosar penal , deoarece i-a incredintat sotului Dvs un vehicul , stiind ca nu are permis de conducere .
Subscriu la ideile consultantului lupalb13.
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Accident cu auto altcuiva anonimous anonimous Buna seara, Va prezint o speta: imprumut auto personal unui prieten.Face un accident, auto avariat integral, dauna totala. Fiind luat cu credit auto, ... (vezi toată discuția)
Accident la examenul moto rusuc rusuc Am urmatoarea speta/patanie. Am facut scoala pentru categoria A. Am dat examenul, iar la sfarzitul probei, la franarea de urgenta, ambele roti s-au blocat ... (vezi toată discuția)
Despagubire cand esti implicat intr-un eveniment rutier in alta tara anays18 anays18 M-ar interesa sa stiu care este procedura de recuperare a daunei in cazul unui accident de masina, care s-a petrecut in Ungaria,si pentru care nu am fost ... (vezi toată discuția)