avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... accident la examenul moto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

accident la examenul moto

Am urmatoarea speta/patanie.

Am facut scoala pentru categoria A. Am dat examenul, iar la sfarzitul probei, la franarea de urgenta, ambele roti s-au blocat si motocicleta a cazut peste mine.
Consecintele au fost: oglinda moto rupta, carena zgariata, piciorul meu luxat si cu un inceput de fractura.
Starea poligonului e jalnica, pe ultima portiune fiind plin de gropi si prundis. Cauciucurile motocicletei sunt uzate complet. Motocicleta nu are asigurare. Mi se cere despagubire pentru reparatii si, desigur, am picat examenul.
Ce ma sfatuiti in acest caz?. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 20:50, 7 Iunie 2011
Incercati o intelegere amiabila...in caz contrar apelati la un avocat.
Este curios cum o motocicleta acceptata in scoala de soferi si la examene nu are asigurare CASCO. Probabil ca ati semnat si un contract cu instructorul inainte de inceperea scolii. Daca nu , atunci instructorul are dreptul sa va cheme in judecata pt recuperarea daunelor. Angajati-va un avocat care sa va reprezinte in instanta si sa sa faca in asa fel incat sa platiti cat mai putin. Va urez succes si noroc!
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
Adrian Tudor, Consultant asigurari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident scoala de soferi did_oana did_oana buna seara, sotul meu a dorit sa faca scoala de soferi pt categoria A. inainte de asta a paltir un instructor pentru 2 ore sa vada cum etse si daca ii ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu victime musatilie musatilie Buna seara. am o serie de intrebari la care sper sa primesc un raspuns din partea unui avocat. Am fost implicat intr-un accident rutier ca si victima. ... (vezi toată discuția)
Contestatie proba practica examen auto categoria b Gligorovici Gligorovici Pot depune contestatie la la examen auto proba practica efectuata azi.dupa 30 min de condus mi-a bifat mai multe greseli ptinte care si ca am depasit ... (vezi toată discuția)