avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 323 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto platita in 2010!
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto platita in 2010!

Buna seara,

Se poate recupera o taxa de prima inmatriculare platita 2010? In ultimul timp am citit ca multe persoane vor sa recupereze aceasta taxa ,e posibil ca si in cazul meu sa pot recupera acei bani?!Am cumparat masina direct din Germania luna Aprilie 2010 . Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Cristina Voicu , Avocat 21:41, 25 Mai 2011
Se poate.
Va recomand sa va angajati avocat.
da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa prima inmatriculare si chitanta bacau Machiaveli Machiaveli Buna ziua ! Am achizitionat in luna august din Germania un autovehicul pt care am platit in luna octombrie suma de aprox 5300 lei contravaloare taxa de prima ... (vezi toată discuția)
Atacarea in instanta a taxei de prima inmatriculare (taxa de poluare) N. Robert N. Robert Buna ziua, Astazi citeam un articol pe monitorul de suceava cum ca , un domn a reusit sa`si inmatriculeze un automobil adus din Germania fara a plati ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare auto - nu vreau sa o achit vidoqc vidoqc Am cumparat in 2009 un VW T5 in Germania si l-am inmatriculat pe numele meu acolo. Platesc taxe, impozite si asigurari in Germania. Doresc sa il inmatriculez ... (vezi toată discuția)