avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Hotararea pronuntata intr-o cauza avand ca obiect ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Hotararea pronuntata intr-o cauza avand ca obiect plangere contraventionala poate fi atacata?

eventual cu contestatie in anulare?mi s-a respins ca neintemeiata!pe amenda radar fara identificarea aparatului!!!
scrie in hotarare daca este irevocabila sau este atacabila cu recurs. Procesele in aceasta materie incepute inainte de adoptarea Micii reforme in justitie s-au incheiat cu hotarari atacabile cu recurs, iar cele pornite ulterior, conform modificarilor aduse de legea 202/2010 (mica reforma), s-au finalizat cu hotarari irevocabile, care nu pot fi atacate.
asadar, analizati si vedeti in ce situatie va incadrati.
atentie: hotararile pronuntate ulterior micii reforme sunt irevocabile, ceea ce implica faptul ca acestea nu se comunica partilor din dosar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

"mica reforma" in materia codului rutier ContSters190226 ContSters190226 Este cunoscut faptul ca OUG nr. 195/2002 a fost completata cu un articol prin care se stabileste ca hotararile pronuntate de judecatorii cu privire la ... (vezi toată discuția)
Am o sentinta mai poate fi atacata ? octaradu1 octaradu1 Am decizia Respinge plângerea contravenţională ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţă publică la data de 13.06.2012 o mai pot ataca ... (vezi toată discuția)
Recurs promovat de casa de pensii- cine a castigat in recurs? claudyya claudyya Solutie: Admite recursul. Modifică în tot sentinţa atacată.Respinge acţiunea ca neîntemeiată. Irevocabilă. Pronunţată în şedinţa publică azi, ... (vezi toată discuția)