avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am uitat sa scriu in revisal cuantumul salariului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am uitat sa scriu in revisal cuantumul salariului

Buna ziua.Dupa ce am introdus un contract nou de munca in aplicatia revisal am constatat ca am uitat sa trec la rubrica "Alte informatii" din contractul de munca cuantumul salariului, iar acest aspect trebuie neaparat transmis catre Revisal.Cum a-si putea modifica aceasta rubrica?Mentionez ca inca nu am transmis Revisalul prin internet, doar l-am completat in calculator.
Multumesc anticipat pentru ajutor.
Cel mai recent răspuns: leuca_luminita , utilizator 15:51, 29 Mai 2011
prin optiunea corectie se pot face modificari pentru anumite elemente
totusi in revisal, cel putin acesta care exista inca, nu aveti optiunea de a trece salariul decat poate la rubrica "observatii"
eu nu am trecut niciodata salariul decat in contractul de munca
Salariul , chiar daca legea prevede sa fie transmis prin REVISAL, nu se poate inregistra si transmite prin REVIAL intrucat nu exista aceasta optiune in acest program.
freeelis a scris:

Salariul , chiar daca legea prevede sa fie transmis prin REVISAL, nu se poate inregistra si transmite prin REVIAL intrucat nu exista aceasta optiune in acest program.


Buna ziua!
Desi nu exista aceasta optiune eu am trecut salariul si tip contract in zona "Alte detalii/ Informatii contract (daca este cazul) , am transmis Revisal-ul on-line si cand am verificat in baza lor de date imi apar la Contracte -"Detalii".
Astept cu nerabdare noua versiune a Revisal-ului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal 6.0.6 - ultima versiune a registrului Cornel  Vasile Cornel Vasile Începând cu data de 25 noiembrie 2016, Inspecţia Muncii pune la dispoziţia angajatorilor o versiune actualizată a aplicației Revisal pentru transmiterea ... (vezi toată discuția)
Transmiterea revisalului in 09.08.2011 Andrei Gica Andrei Gica Daca din 01.08.2011 si pana in 08.08.2011 inca se mai transmitea la ITM versiunea veche de revisal, astazi in 09.08.2011 trebuie deja sa lucrez si sa transmit ... (vezi toată discuția)