avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 506 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Radierea unui autoturism
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Radierea unui autoturism

Am vandut fara acte o Dacie din 1996 unei persoane in urma cu un an. Am stabilit cu acesta de comun acord sa radiem autoturismul. Cumparatorul a dezmembrat autoturismul in curtea sa si nu poate transporta ce a mai ramas la un centru de colectare intrucat este foarte scump (circa 400 lei transportul). Eu nu posed in proprietate un spatiu in care sa declar ca depozitez autoturismul pentru a-l putea radia. Spuneti-mi va rog ce as putea face ca totusi sa radiez acest autoturism!
Cel mai recent răspuns: Adrian Tudor , Consultant asigurari 11:03, 31 Mai 2011
Daca ati vandut masina mergeti cu cumparatorul la adm. financiara de care depindeti dv si acolo sa semneze actele ca a cumparat masina si astfel masina va fi radiata din partida dv si trecuta in partida lui. In felul acesta dv nu veti mai plati impozitpt ea si nici nu va mai doare capul ca masina va fi sau nu radiata din circulatie. Este problema cumparatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radierea unui autoturism dezmembrat liviuz liviuz Buna ziua, as dori, daca se poate sa ma invatati ce sa fac sa ies din urmatoarea situatie: Am detinut un autoturism Dacia 1300 (din1977) pana in data ... (vezi toată discuția)
Radierea auto cu contract de vinzare-cumparare Ovidiu-Ciprian Ovidiu-Ciprian Buna Ziua. Am si eu o intrebare,in legatura cu masina pe care inca o detin . Masina e inscrisa inca in circulatie dar eu o dezmembrez.,dupa care sa merg sa o ... (vezi toată discuția)
Procedura radiere automobil rodut rodut In 2006 am vandut o dacie si cumparatorul ,sa-l numim X ,a plecat din tara, fara sa radiem masina. eu am contractul de V-C ,dar cartea de identitate se afla la ... (vezi toată discuția)