avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 392 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Hotararea judecatoreasca....
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Hotararea judecatoreasca....

Buna ziua,as dori sa stiu daca e definitiva si irevocabila hotarerea judecatoreasca (din urma divortului cu minor incredintat mamei) pe hotarare este scris cu Pixul "achitat taxa 2 lei ,definitiva si irevocabila in data x ,prin necepelare" eu ma intreb e bine scris cu pixul sau trebuia pus timbru cu aceasta mentiune? are si timbru judiciar,o stampila cu judecatoria x cu nr dosarului.as dori sa stiu daca e definitiva? va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 15:35, 1 Iunie 2011
Nu conteaza daca e scris cu pixul, hotararea e def. si irevoc.
Asta daca ati obtinut-o asa de la arhiva instantei si nu v-a dat-o cineva pe strada.
Ultima modificare: Miercuri, 1 Iunie 2011
Ana-Maria Dutescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Imputernicire Ale93 Ale93 buna , am 17 ani si in noiembrie vreau sa plec din tara , Poate va rog cineva sa imi spuna de ce acte am nevoie pentru a face o imputernicire . Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Vreau sa plec vara asta in vacanta prin europa cu fetita mea danutlucian13 danutlucian13 vreau in vara asta sa plec in vacanta prin europa cu fetita mea,eu sunt divortat legal de sotie iar fetita mi-a fost incredintata mie la divort de instanta cu ... (vezi toată discuția)
Parasire tara mareboys mareboys In urma procesului de divort a fost pronuntata in anul 2006 o sentinta prin care fiica mea imi este incredintata spre crestere si educare. Dupa expirarea ... (vezi toată discuția)