avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 137 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Examen magistratura 2011 si examen pentru grefieri
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Examen magistratura 2011 si examen pentru grefieri

Buna ziua! Ma intereseaza daca anul acesta se mai sustin examenele la Magistratura si la Scoala Nationala de Grefieri. Ma refer la lunile august - septembrie 2011 si care este bibliografia pentru ca pe site nu este anuntat nimic. Va multumesc!
Recent , pe site-ul INM era postata info privind examenul programat pentru luna noiembrie 2011 (pentru magistratura). Este posibil sa se modifice programa, intrucat unii membrii din CSM vor sa propuna luarea in considerare a Noului Cod Civil ce va intra in vigoare in 01.10.2011 (stire de pe site-ul juridice.ro de azi) . Asa incat trebuie sa consultati cat mai des web-site-urile.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Iunie 2011
MIHAELA MOCENCO-KAMBERIAN, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2011 stancuamelia@yahoo.com stancuamelia@yahoo.com nu inteleg.s.a stabilit ceva?o sa fie examen inm in ianuarie? (vezi toată discuția)
Scoala de grefieri-vreau sa ma inscriu!!! Delia2285 Delia2285 Buna ziua. De vreun an si ceva incerc sa aflu cat mai multe info despre scoala de grefieri, dar mereu ajung la un dead end. Sunt din Sibiu, am terminat ... (vezi toată discuția)