avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma suspendata ...contabil?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma suspendata ...contabil?

o firma suspendata cum angajeaza un contabil? o astfel de firma nu poate avea angajati.

face o conventie si banii platiti contabilului unde-i inregistreaza?
Cel mai recent răspuns: Stefania Paraschiva , Contabil 13:06, 16 Iunie 2011
In perioada in care activitatea societatiieste suspendata nu puteti face angajari . In acest caz, cheltuiala respectiva va fi suportata de Dvs.
Contabilului ii fac o conventie? trebuie sa ne justificam cumva munca lui si faptul ca actele sunt intocmite de o persoana autorizata.
Ce acte aveti de intocmit la o firma suspendata?
Doar bilantul anual este obligatoriu..si factura pe care o face contabilul autorizat va sti cum sa o inregistreze in contabilitate.
puteti avea serviciu extern pt intocmirea bilantului, iar daca nu ati primit derogarea de la finante si pt depunerea declaratiilor trimestriale pt care vi se elibereaza factura si nu trebuie sa angajati cu contract de munca/conventie civila

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contabilitate srl-d magazin online turboxxl turboxxl Buna ziua, Am un magazin online cu cateva facturi lunare. Intrebarea este daca pot depune eu ca si administrator bilantul trimestrial fara semnatura unui ... (vezi toată discuția)
Asociație părinți grădiniță Monica1989micula Monica1989micula Bună ziua.V rog să îmi spuneți ce acte sunt necesare pt gestionarea banilor într-o asociație de părinți de la o grădiniță.Eu sunt casier și țin ... (vezi toată discuția)
Obligativitate contabil srl'd Cristi_nu Cristi_nu Buna ziua, Detin un Srl-D (firma de curatenie) in care sunt unic asociat si totodata eu fac si curatenie (nu am angajati). In acest caz,sunt obligat sa ... (vezi toată discuția)