avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj - salarii compensatorii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj - salarii compensatorii

In 15 mai am fost disponibilizat si trecut in somaj.Mi s-a promis trei salarii compensatorii .Pe fluturasul de lichidare din luna mai figureaza toata suma in schimb plata se va face in trei etape;Din totalul sumei mi s-a retinut ptr.cele trei luni respectiv iunie ;iulie si august CAS-ul si sanatatea.Asi vreau sa stiu;daca s-a procedat corect sau nu deoarece fiind somer mi se opreste din nou acele contributii.Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Dan Top , Avocat 06:58, 30 Iunie 2011
Intrucit salariile compensatorii sunt drepturi de naura salariala in mod corect vi s-a oprit sanatatea si CAS-ul siu este firesc fiind in somaj sa nu se opreasca contributia pentru somaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigii de munca crucin mihaela crucin mihaela Buna seara! As dori sa stiu: - este normal si legal sa mi se opreasca din salariul compensator CAS si CASS?(este concediere colectiva, iar primul salariu ... (vezi toată discuția)
Din bonusul primit la disponibilizare s-a retinut contributia la somaj iar eu am primit indemnizatie. ulterior a trebuit sa restitui indemnizatia, este corect? const_57 const_57 Buna seara, In 2011 am fost disponibilizat cu un bonus in cuantum......f. mare. Pe fluturas suma este trecuta ca prima de fidelitate si este componenta a ... (vezi toată discuția)
Calculul indemnizatiei de somaj Mary_tm Mary_tm Buna ziua, In urma disponibilizarii de la societatea la care am lucrat 20 de ani am primit un numar de salarii compensatorii.Pe ultimul fluturas de salar, ... (vezi toată discuția)