avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme cu intretinerea
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme cu intretinerea

ESTE O LEGE CARE SPUNE CA DACA IN 3 LUNI DE ZILE DACA NU PLATESTI LA ASOCIATIE ESTI DAT IN JUDECATA.IN LEGATURA CU AJUTOARELE PTR CALDURA SE MAI ACORDA AJUTOR SAU NU.PRIN lege se mai poate debransa daca nu ai posibilitatea sa platesti caldura.
Da, Legea 230/2007 de infiintare, organizare si functionare a asociatiilor de proprietari si HG 1588/2007 cu Normele de aplicare.

Acum, vara, nu se acorda ajutor pentru caldura.

Numai daca consiliul local, prin furnizorul de agent termic, isi da acordul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata caldura apartament nelocuit miru81 miru81 buna ziua va rog sa ma ajutati cu o informatie avem un apartament in care nu locuieste nimeni din vara acum pe perioada iernei eu voi plati la fel cu un ... (vezi toată discuția)
Daca am ct mai trebuie sa platesc reparatia la tevile pe care nu le mai folosesc? gheo11 gheo11 Buna ziua Un locatar care are montata centrala termica in apartament si s-a debransat de la radetsi gaze cu acordul asociatiei , trebuie sa plateasca ... (vezi toată discuția)
Inlocuire tevi de incalzire de la subsolul blocului fdali fdali Buna ziua, Am si eu o nedumerire:locuiesc la bloc, am centrala termica de apartament,iar ptr intocmirea dosarului necesar ptr a monta centrala termica de ap. ... (vezi toată discuția)