avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Schimbare domiciliu-contract RDS
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Schimbare domiciliu-contract RDS

Cred ca a mai fost postat ceva de acest gen, dar nu am mai gasit la o noua cautare. Am incheiat un contract de furnizare servicii internet cu firma RDS in luna ianuarie a acestui an. Am prins o promotie cu 3 luni gratuite si am incheiat un abonament si cu internet mobil (stick) pe care l-am primit abia dupa ce am inceput sa primesc facturi. Am trecut peste asta ca de, asa e pe la noi. Acum eu imi schimb domiciliul in alt judet. Din Galati in Bucuresti. In Bucuresti exista retea RDS, dar mi s-a spus ca nu pot muta locatia dintr-un judet in altul. Nu inteleg de ce, din moment ce cu user-ul si parola date de ei ma pot loga de oriunde exista cablu RDS. Mi s-a spus ca nu poate fi mutat si ca daca parasesc judetul, contractul TREBUIE reziliat eu fiind nevoita sa platesc lunile ramase din contract si incheiat un altul in Bucuresti. Mi se pare mai mult decat aberant. Tin sa precizez ca locuiesc cu chirie , am incheiat contractul in baza actului de inchiriere, iar proprietara nu vrea sa pastreze un abonament pe care nu il foloseste nimeni . oricum, apartamentul ramanand gol dupa plecarea mea. Chiar am nevoie urgent de n sfat pentru ca eu luni dupa amiaza plec spre Bucuresti . Va multumesc
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 11:29, 9 Iulie 2011
Daca nu aveti decat internet, incercati sa solicitati mutarea adresei de corespondenta (pentru facturare), creati-va un cont pe RDS unde puteti vizualiza/achita facturile imediat dupa emitere.In acest mod pastrati contractul initial pana in vremuri mai bune si nu produceti nicio neplacere fostei gazde, care nu va mai primi facturile dv. si va putea sa dea acceptul pentru orice abonement si viitorului chirias.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare / reziliere contract rcs rds georgebogdan georgebogdan Buna ziua. M-am "izbit" de urmatoarea problema: dupa ce am semnat un contract cu RDS RCS pentru upgrade de abonament - la 30 EURO (4 ani de contract derulat ... (vezi toată discuția)
Abuz din partea rcs&rds? lex2013 lex2013 In anul 2004 am incheiat un abonament pe 24 luni, \"Cablelink\", cu 9 dolari pe luna. In abonament este inclus: - internet fix prin cablu - telefon fix - ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract rds in cazul schimbarii domiciliului in alt judet ContSters194735 ContSters194735 Am mai postat o data acest mesaj, din pacate nu mi-a raspuns nimeni. Va rog sa-mi dati un sfat, este urgent...Ce sa fac ca sa mi se rezilieze contractul cablu ... (vezi toată discuția)