avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Noutati privind REVISAL-ul, potrivit HG nr.500/2011

Pe site-ul www.inspectia muncii.ro a aparut Propunerea Inspectiei Muncii privind specificaţiile tehnice ale registrului general de evidenţă a salariaţilor conform Hotărârii de Guvern nr. 500/2011
Documentele se adresează în special angajatorilor care utilizează aplicaţii proprii de gestiune a salariaţilor şi detaliază structura registrului ce urmează a fi transmis, regulile de completare aferente fiecărui element, incluzând şi un exemplu de generare a registrului.

[ link extern ] /
Buna ziua.Daca o firma se transfera de pe Prahova pe Bucuresti, mai tr depusa cerere la registratura in Radu Voda?Nu mai stiu care este procedura, si ce documente tr depuse?Pt. a lua parola tr sa am obligatoriu o modificare pe care sa o depun la ghiseu?
Sporurile prevazute in contractul colectiv de munca se transmit la Revisal? Nu apar in CIM.

Unde este prevazuta in lege definitia sporurilor permanente?

Multumesc.
@ sara mihu
Se depune adresa pentru schimbarea sediului social la ITM Bucuresti, str. Radu Voda nr.26-26A, insotita de copie CUI.

@ lav1
Niciun act normativ ori contract colectiv de munca incheiat la nivel de unitate, grup de unitati sau sector de activitate nu va da o definitie a sporurilor cu caracter permanent.

In situatia in care asimilarea sporurilor mai sus mentionate unui spor cu caracter permanent va este necesara in vederea stabilirii altor drepturi ale salariatilor (ex. cuantumul indemnizatiei de concediu) va trebui sa va raportati la continutul contractului individual de munca al acestuia sau la c.c.m aplicabil ori in reg.intern al angajatorului.

Buna ziua,daca o persoana juridica semneza un contract de prestari servicii cu o alta persoana juridica in vederea completarii si transmiterii REVISAL, persoana care va completa REVISAL mai este obligata sa se inscrie la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal,ca operator de date cu caracter personal, conform prevederilor Legii nr. 677/2001
Nu mai are aceasta obligatie.

Alte discuții în legătură

Operare date in revisal si itm online ManeaG ManeaG Buna ziua, As dori sa stiu daca persoana care opereaza in Revisal si transmite registru pe ITM online, trebuie sa fie inspector resurse umane sau nu. Citind ... (vezi toată discuția)
Inregistrarea, la itm, a prestatorilor de servicii care desfarsoara activitatea de completare si transmitere a revisal siro siro Buna ziua, poate a aflat cineva daca s-a elaborat procedura de autorizare, de catre ITM, a firmelor care desfasoara activitate de resurse umane si implicit de ... (vezi toată discuția)
Publicare registru general de evidenta a salariatilor m of 372 / 27 mai 2011 Rodica2011 Rodica2011 Se pare ca nu mai trebuie un inspector de resurse umane cu certificare operare calculator :) (vezi toată discuția)