avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general diurna si protocol-pentru salariat trimis in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

diurna si protocol-pentru salariat trimis in delegatie in UE

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti daca se poate in urmatorul aspect- am salariat trimis in delegatie in ue - primeste diurna dar in plus imi aduce si alte bonuri cum si-a cumparat mancare .Aceste bonuri de mancare in plus -care apar si pe extrasul de cont - sunt deductibile ? eu stiu ca din diurna trebuie sa isi asigure si mancarea si cazarea .
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: nicolpa , utilizator 11:35, 14 Iulie 2011
Din diurna trebuie sa isi asigure doar mancarea,pentru cazare sunt alti banuti.Deductibila este suma de diurna specifica fiecarei tari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deplasare in afara ue in scop de munca (perioada de 2-3 luni, mai multe ori pe an) Munca-in-afara-UE Munca-in-afara-UE Buna ziua! Lucrez in afara UE, mai exact in America de sud, fiind trimis de firma pt a luca intr-un santier.Perioada de sedere este de 2-3 luni afara, cateva ... (vezi toată discuția)
Diurna usser123 usser123 Am si eu o intrebare referitoare la diurna Daca am o suma de 32.5 lei diurna trebuie sa aduc bonuri pentru suma cheltuita? Va rog daca se poate sa imi dati ... (vezi toată discuția)
Delegatie in weekend TDI TDI Buna ziua, Am si eu cateva intrebari legate de aceasta situatie: un angajat este trimis in delegatie in tara de joi pana duminica noapte. In zilele de ... (vezi toată discuția)