avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Tulburarea linistii publice

Buna ziua,

De doua luni diferiti vecini ma deranjeaza in timp ce executa reparatii la apartamentele pe care le detin. Pot face plangere la politie sau trebuie sa-i suport toata ziua de la 8 la 22?

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: geopop , utilizator 19:58, 20 Iulie 2011
de 2 luni :-/ refac blocul din temelii...
pai spuneti-le si dvs. sa se grabeasca sa termine ptr ca de politie nu poate fi vorba....sau incepeti sa faceti plimbari lungi si dese,ca tot e vara :D
M-am mutat de curand aici si domnii dau gauri in pereti, sparg peretii, cioplesc gletul de pe pereti, monteaza gresia in baie, etc. E ca pe santier, ce sa mai! Chiar nu am dreptul la liniste in propriul apartament sau trebuie sa ma mut la casa in afara orasului ca sa am parte de ea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Distrugere de bunuri sau abuz de drept AIVLIS AIVLIS In vara anului 2008 m-am mutat intr-un apartament la etajul intai avand la parter un vecin foarte amabil sa ma ajute la mutat si chiar a fost dragut si m-a ... (vezi toată discuția)
Modificare baie mansarda BalabanMircea BalabanMircea Buna ziua ! am cumparat in 2013 un apartament cu 2 camere la mansardă, prin intermediul unui credit bancar. Preimele probleme le am avut anul trecut,cu vecina ... (vezi toată discuția)
Vicii ascunse Adina_AdinaB Adina_AdinaB Am uitat sa mentionez ceva si anume: ulterior dupa ce ne-am mutat am descoperit doua vicii. Precizez ca inainte de cumparare am intrebat in bloc iar oamenii au ... (vezi toată discuția)