avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 513 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... evidenta personalului angajat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

evidenta personalului angajat

Buna ziua,
As avea o intrebare, evidenta personalului angajat de catre o societate se poate tine doar de catre un inspector resurse umane sau se poate in continuare de catre contabil?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:53, 22 Iulie 2011
La ce evidenta va referiti? ... În practică, evidenţa orelor de muncă prestate de fiecare salariat se ţine de căre angajator prin intermediul foii colective de pontaj sau a condicii de prezenta.

Poate va referiti la completarea si transmiterea REVISAL-ului ? .. in acest caz, acest lucru se face numai de catre persoana desemnata de catre angajator care poate fi contabil , IRU etc.
Da, la REVISAL ma refeream :), deci nu trebuie neaparat, daca esti contabil, sa ai si cursul de inspector resurse umane pt a-l completa!?
cri5tina a scris:

Da, la REVISAL ma refeream :), deci nu trebuie neaparat, daca esti contabil, sa ai si cursul de inspector resurse umane pt a-l completa!?


HG nr.500/2011 nu mai prevede nicio conditie referitoare la calificarea persoanei desemnata pentru completarea si transmiterea REVISAL-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare pt inspectorii de munca padicam padicam De la 1 august trebuie ca persoana care sa ocupa de resurse umane sa aiba decizie de numire de la director si sa aiba atestat de ihr. E obligatoriu ca si in ... (vezi toată discuția)
Revisal - cine poate inregistra ? c_ia c_ia Buna ziua, As dori sa stiu daca orice angajat poate introduce informatiile in REVISAL fara a avea vreun curs in domeniu, respectiv de IRU ? Este legal sau ... (vezi toată discuția)
Inspector resure umane molly27 molly27 Stie cineva , ca orice societate este obligata sa aibe IRU sau poate sa incheie un contract de prestari servicii cu o persoana care are calificarea IRU? sau ... (vezi toată discuția)