avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Versuri şi Epigrame Modificare denumire forum Epigrame
Discuție deschisă în Versuri şi Epigrame

Modificare denumire forum Epigrame

Buna seara,

Pentru a preintampina discutiile legate de calitatea creatiilor scrise in forumul Epigrame, dar si pentru ca e clar ca exista apetenta pentru scrierea de versuri in Forumul Avocatnet.ro, forumul "Epigrame" va purta, incepand de astazi, numele de "Versuri si Epigrame", in ideea ca se largeste categoria mesajelor care pot fi postate acolo.

O seara placuta.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 21:44, 2 August 2011
Va multumim mult, in felul acesta ati usurat munca colegilor de acolo .:)
Ultima modificare: Luni, 1 August 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
1. Si-asa in ultimul timp nu mai se produceau epigrame ci discutii in versuri, versurile fiind mai mult sau mai putin reusite.
2. Doritorii de epigrame vor deschide topicuri separate atunci cand au inspiratie.
D-le Valeriu, e binevenita precizarea dvs. :yes:

Si eu fac parte dintre cei care s-au luat la tranta cu epigramele, dar m-au rapus :D

Dumneavoastra ati spus

Doritorii de epigrame vor deschide topicuri separate atunci cand au inspiratie.


Eu imi permit sa completez:

Doritorii de discutii in versuri vor deschide topicuri si cand au, si cand nu au inspiratie. Ca si pana acum, in privinta asta nu s-a schimbat nimic :rolleyes:

Primul topic pe aceasta tema va va astepta maine dimineata si se va numi Parodii pe tema data. Asta inseamna ca in fiecare zi topicul va avea ca tema parodierea unei poezii propuse de primul utilizator care se trezeste (desigur, dintre cei care vor dori sa isi faca inviorarea chinuind ceilalti participanti la... hai sa-i zicem concurs).

Sper sa ne intalnim acolo :vishenka:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa continuam frumos! Valeriu TUDOR Valeriu TUDOR Dragi colegi Se pare ca m-am tinut de cuvant si am facut oarece curatenie si ordine. Imi cer scuze celor carora le-am sters creatiile si interventiile dar ... (vezi toată discuția)
,,forumistii au talent " ContSters181996 ContSters181996 Asa cum am anuntat ceva mai devreme in sectiunea ,,epigrame\", am hotarat , impreuna cu cei care doresc sa-si exerseze talentul literar ( in versuri) , sa ... (vezi toată discuția)
Incerc si eu stelarman stelarman Intr-un sfarsit de ciresar, cuprins fiind de-un har divin, plecase inspre tribunal sa scape-n veci de al sau chin. De nedreptate istovit (avea in ochii ... (vezi toată discuția)