avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... comisia paritara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

comisia paritara

Lamuriti-ma si pe mine unde scrie de comisia paritara ca anexa la CCM la nivel de unitate, aveti un model de regulament al comisiei? Multumesc! (este urgent)
Ultima modificare: Luni, 8 August 2011
Doina Elena, Consultant resurse umane
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:16, 12 August 2011
Intrebarea mea nu a fost inteleasa, sau de ce nu am primit nici un raspuns...?!
Daca este vorba despre sectorul bugetar gasiti detalii in HG nr.1.344 din 31 octombrie 2007 privind normele de organizare şi funcţionare a comisiilor de disciplină.

Model de Regulament gasiti aici
[ link extern ]
Este vorba despre firma privata. ITM mi-a cerut sa anexez la CCM unitate, regulamentul comisiei paritare. Am eu nevoie de asa ceva in unitate, unde scrie ca imi trebuie?
1. In toate CCM, la orice nivel, este prevazuta aceasta comisie paritara chiar daca ea nu era prevazuta intr-un act normativ.
2. Aceasta comisie este necesara pentru a discuta si negocia mai rapid, atunci cand este cazul, unele modificari sau completari la CCM existent.
3. Asa ca nu este rau daca includeti in CCM aceasta prevedere a existentei comisiei paritare. Chiar este utila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comisie paritara mihaela_1968 mihaela_1968 Buna ziua! Mai este valabil faptul ca interpretarea CCM la nivel de unitate este facuta de comisia paritara? Unde este prevazut? Va multumesc! (vezi toată discuția)
Solicitare copie raport cercetare comisie disciplina cyan cyan Exista posibilitatea ca una dintre partile implicate intr-o cercetare disciplinara sa solicite o copie a raportului comisiei de disciplina? Care este temeiul ... (vezi toată discuția)
Comisia paritara tatiana_avanu tatiana_avanu Buna ziua. Suntem o societate cu raspundere limitata avand ca domeniu de activitate constructii si acum renegociem contractul colectiv de munca. Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)