avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 244 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Frauda site ptc-romania.com
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Frauda site ptc-romania.com

impreuna cu cativa colegi va facem aceasta sesizare cu privire la frauda facuta de siteul online PTC-romania.com aceea de a nu mai trimite banii in conturile noastre de paypal cu toate ca pe siteul lor afiseaza ca ne-au trimis banii, mintind pe alti oameni si nu ne raspund nici pe email nici pe forumul lor (au sters toate mesajele noastre pe care le-am scris pe forumul lor) cu privire la acest aspect.
imi spuneti va rog ce se poate face in aceasta situatie:
acum un an am inceput sa folosesc siteul PTC (ptc-romania.com) inregistrandu-ma pe site cu id-ul profit fiind de acord cu termenii si conditiile de aici: [ link extern ]
Dupa ce am strans 3.82$ am cerut retragerea lor, si in 14.noi.2010 si i-am primit in contul de paypal de la adresa plati@ptc-romania.com.
Din aprilie 2011 dupa ce am cerut retragerea banilor de pe siteul PTC acestia au afisat pe site ca mi-au trimis banii (in sectiunea history sau pe pagina principala insa in contul de paypal nu am primit nimic.
Am incercat sa-i contactez pe adresa lor oficiala sau din sectiunea de contact de pe siteul lor (ptc-romania.com) insa fara succes.
Mai multi prieteni si afiliati m-au rugat sa va contactez si sa va rog sa luati masuri impotriva acestor oameni care ne-au inselat si continua sa insele oameni. In prezent mai am 28$ de primit si sper sa ne ajutati dvs in aceasta problema atat pe cei care au fost deja fraudati cat si pe urmatorii care vor aparea.
Va multumim anticipat.
Cel mai recent răspuns: alexandrugroza , utilizator 13:38, 18 August 2011
Se repeta de cel putin 1000 de ori pe toate forumurile sa nu aveti incredere in astfel de site-uri. PTC-urile sunt legale, majoritatea lor, insa dispar de pe piata cand adminii "si-au facut plinul" lasand cu ochii in soare mii de useri care asteapta plati mai mici sau mai mari.
Cand alegeti si varianta cu investitul banilor din buzunarul propriu ...o faceti pe riscul dvs.
Incercari de a recupera banii au fost multe, ce-i drept mai mult in strainatate, toate au esuat si din cunostintele mele nu avem precedent in Romania, nu am gasit nici o speta ca sa vad o solutie data de vreo instanta.
Legal, cred ca se poate face ceva impotriva lor, insa trebuie studiat foarte bine TOS-ul, cu care orice utilizator este de acord .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inselaciune transfer paypal alexandru1551 alexandru1551 Buna seara, acum 1 zi am trimis o suma de bani prin PayPal unei persoane din Vietnam ca sa ma ajute la un proiect de programare, persoana gasita pe Freelancer. ... (vezi toată discuția)
Tentativă de a fi fraudat în urma unui anunț de vânzare pus pe olx: ar trebui să anunț autoritățile? Și pot da în judecată persoana respectivă pentru daune morale? andrei227 andrei227 buna ziua, as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac in urmatoarea situatie, am pe OLX un anunt ca vand un obiect, si am primit mesaj de la cineva din croatia ca ... (vezi toată discuția)