avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 535 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii SR -DEBUTANTA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

SR -DEBUTANTA

Buna ziua, am si o o problema referitoare la un SRL -Debutant cu declaratia 112, Am descarcat formularul de pe mfinante., si anagajatorul are deduceri la impozitele lui de pana la 4 angajati conf OG6/2001 . Exista un alt fomat de declaratii112 ?..ca daca bifez contributiile angajatorului ca fiind scutite...nu mi se valideaza declaratia.
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: sc monterey srl , Contabil 09:57, 23 August 2011
Descarcati ultima varianta. La punctul B.1.1. alegeti motivul de scutire 3 (beneficiar OUG6/2011) si treceti la punctul 4 suma. Daca lucrati cu un program de contabilitate, totul se face automat dupa bifarea respectivei optiuni.
Atentie, singurele scutiri sunt la CAS angajator si fond de accidente de munca. Nu sunt scutite alte contributii ale angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare si declaratii firme debutant carolinav93 carolinav93 Buna ziua! Am o firma debutant \"-D\" pentru tineri intreprinzatori de pana in 35 de ani. Stiu ca sunt obligata sa angajez minim 4 salariati pentru care sunt ... (vezi toată discuția)
Ce subventie primesc de la somaj pentru incadrarea unui absolvent de studii superioare? ANTIANA INDREI ANTIANA INDREI am angajat un absolvent de studi superioare (masterat) care este suma pe care o primesc de la somaj si de ce sunt scutit multumesc.Cum completez declaratia 112 ... (vezi toată discuția)
Informatii srl-d / srl debutant danielbadea danielbadea Buna ziua, Doresc sa incep demersurile pentru infiintarea unui SRL-D (mentionez ca inteplinesc conditiile pentru deschiderea unui SRL Debutant si [b]nu[/b] ... (vezi toată discuția)