avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... TENSIUNE DE 380 V,APARATURA STRICATA. CE-I DE FACUT?
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

TENSIUNE DE 380 V,APARATURA STRICATA. CE-I DE FACUT?

Buna ziua!

In urma cu o luna,am avut timp de 4 ore tensiune de 380 V la prize. Evident,aparatura electrocasnica s-a defectat. Am facut o plangere in acest sens,care pana in prezent nu s-a solutionat. Intrebarea mea este: trebuie sa achit toate facturile de reparatie si apoi voi fi despagubita? Sa astept pana se vor ocupa dumnealor de aceasta problema? Facturile originale trebuie sa ramana la mine sau la dosar?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: btc , utilizator 12:33, 25 August 2011
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daune enel - supratensiune madalin90 madalin90 Buna ziua, Am urmatoarea problema .... in data de 30/11/2016 datorita unor variatii de tensiune mi-au fost arse mai multe bunuri printre care si centrala ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. v-aș ruga niște sfaturi la o nelămurire. În urmă ... d0r1n27 d0r1n27 Bună ziua. V-aș ruga niște sfaturi la o nelămurire. În urmă cu câteva zile părinții mei au avut parte de un șoc de curent care s-a soldat cu mai ... (vezi toată discuția)
Raspuns negativ reclamatie, ma pot adresa anpc? Pitesti Pitesti In urma unei probabile supratensiuni, s-a ars placa electronica a centralei termice, lucru mentionat in PV de inlocuire a acesteia. Am facut o ... (vezi toată discuția)