avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 677 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... REVISAL
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

REVISAL

Un expert contabil,PFA,care a obtinut certificat de inspector resurse umane,avand un contract de prestari servicii de contabilitate cu o societate,pe baza unui act aditional,privind transmiterea REVISAL,la acest contract se poate inregistra la ITM?
Ce legatura ar avea cu Registrul Comertului?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ADI290 , utilizator 15:22, 31 August 2011
Anul acesta in perioada Iunie-Iulie s-au tinut ft multe cursuri de atestare a calificarii in domeniul resuselor umane ca urmare a HG 500/2011 privind procedura transmiterii revisal
Foarte multi cursanti au fost din randul expertilor contabili (pfa -uri) si am fost asigurati de catre institutiile abilitate ca obtinand atestatul legal de I.R.U putem desfasura fara probleme o astfel de activitate..
Acum ce sa facem ? sa mai deschidem un PFA si pentru transmiterea Revisal ???


multumesc!
HG nr.500/2011 nu prevede nicio calificare profesionala pentru persoana desemnata de catre angajator sa completeze si sa transmita revisal , dar niciun anumit cod CAEN pentru prestatorii de astfel de servicii ... nu vad unde este obligatia pentru a avea anumite calificari sau cod CAEN pentru a completa si transmite REVISAl-ul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Revisal si evidenta contabila-caen diferit? ContSters114133 ContSters114133 un economist care nu este membru cecar,poate innfinta o intreprinedre individuala ,pentru a putea tine evidenta contabila firmelor cu cifra de afaceri mai mica ... (vezi toată discuția)
Srl pt servicii contabile claudiaP claudiaP BUNA SEARA, SPUNETI-MI VA ROG DACA UN ECONOMIST CARE NU ESTE EXPERT CONTABIL POATE INFIINTA UN SRL PENTRU PRESTARI SERVICII CONTABILE. PENRTU A AVEA CA SI ... (vezi toată discuția)
Contract prestari servicii valentinaanghel valentinaanghel Cum se poate inregistra un cabinet expert contabil la ITM in vederea completarii si transmiterii REVISAL? Multumesc! (vezi toată discuția)